Alla inlägg under juli 2008

Av EV - 7 juli 2008 16:23

MY BAD! Det var Ellens kära bror som skickade det där dissande smset till mig.

Så oerhört DISSAD!

Av EV - 7 juli 2008 15:13

Jag fick nyss ett sms av Ellen. Hon bad mig ringa ett nummer och skrev att det var jätteviktigt. Patriotisk* som jag är så ringde jag självfallet upp numret. Det borde jag aldrig ha gjort.


"Välkommen till dissa-linjen. Vi beklagar att meddela att personen som gett dig det här telefonnumret vill inte höra ifrån dig eller träffa dig någonsin mer. Vi på dissa-linjen förstår att det här är en svår tid för dig och vi vill därför ge dig vårt stöd."

Sedan börjar rösten sjunga på Lonely med Akon.


Allt jag har att säga är ett stort  riktat till Ellen. Jag hoppas att du drunknar i ditt eget bajs.


*Har egentligen ingen aning om vad ordet betyder men det lät (förhoppningsvis) bra i det här sammanhanget..

Av EV - 6 juli 2008 14:31

Kvinnonamnet Erika eller Erica är den feminina formen av Erik som betyder 'ensam härskare'. Enligt en annan teori kommer namnet från latinets erice som betyder 'ljung'.

Den 31 december 2007 fanns det totalt 37 233 kvinnor och 1 man i Sverige med namnet Erika eller Erica, varav 11 966 kvinnor och 1 man med det som tilltalsnamn/förstanamn.



Kul att bli döpt efter en ful jävla växt då.. En ful jävla växt som tydligen är Skottlands nationalblomma. Oh my GOD vad jag bryr mig. Förresten,

notera 1 man. HAHAHAHAHAHAHA! Förresten 2, tänk att heta Erika/Erica Ljung? Alltså Ljung Ljung då? Förresten 3, ensam härskare? OH HELL YEAH! Sweeeeeeet.

Av EV - 6 juli 2008 13:41

Igår kväll var jag och min så kallade granne och så kallade vän Offret (ja, jag tänker fan aldrig mer kalla honom Jonatan efter det här) påväg hem till Alexei. Eftersom att det är lördagkväll kan man ju stöta på en och en annan överförfriskad människa med glatt humör och vi hade "turen" att träffa en sådan. En sån som dessutom tydligen kände Offret lite sen tidigare som gick med en vinflaska i ena handen och sin tjejs hand i den andra.


Onykter man (till Offret): Är det där din tjej eller?
Offret: Öh ne.
Onykter man: Näääheeee, men jag blir ju nästan avundsjuk, kolla där, tio poäng!
Offret: ..av vad?
Jag: DÖ OFFER, DÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Offret: Jamen det kunde ju ha varit av fem poäng, eller femtio...

Ni som inte fattar dissen kan ju skicka ett mejl. Om jag inte svarar så är det antagligen för att jag tagit den första bästa plastikoperationstid jag fått tag i..

Av EV - 6 juli 2008 01:48

Jag ska fan flytta hemifrån. Jag tycker väldigt mycket om min lilla pappa men ibland får jag bara psykbryt på honom..

Exempel 1: Han försvann utan mobilen i flera timmar. Han sa inte ens att han åkte iväg och mobilen lämnade han hemma på köksbordet. Asbra. Verkligen.

Exempel 2: Jag hade slut på linsvätska och sa att VI måste köpa ny linsvätska med en flaska som har grön etikett och heter Optifree Express. När han och min lillasyster åker och badar kommer han tillbaka med något jävla helvete han köpt på Apoteket för 63 spänn. Jag får ett anfall och blir galen eftersom att han 1) Inte ens sa till mig att han skulle åka och köpa linsvätska 2) Köpte FEL linsvätska trots att jag sa att det var jätteviktigt att jag köper samma som jag alltid haft eftersom att  linserna kan ta skada av att man byter linsvätska.

Exempel 3: Han frågade mig om vi skulle äta pizza eller tacos till middag. Jag sa att jag tyckte pizza. Då sa han att han skulle göra pizza. Vad händer när det är dags att äta middag? Idioten har gjort tacos.

TEENAGE DRAMAQUEEN MY ASS! Jag är så less..

Av EV - 4 juli 2008 22:58

Kom precis på att hastighet och fastighet rimmar. Om jag ska skriva en svensk hiphop-låt någon gång i framtiden ska jag lätt använda mig av det. Nu har jag copyright på det, okej? Så FAN TA ER om någon tar det av mig..


I'm watching you..
I have my eyes on you..

(Jag kunde inte bestämma vad som lät mest "försök inte med något för då dödar jag dig"- ut av de där två kursiva meningarna så jag tog med båda)

Av EV - 4 juli 2008 13:24

Jag är ju fan tragisk. Jag förtjänar inte ens att andas...

Kolla på inlägget nedan. Rubriken är "sju dagar". Det första jag skriver i detta jävla blogginlägg är "om sex dagar".


Och det värsta är att jag inte ens vet om det är fem, sex eller sju dagar kvar tills när jag fyller år. Det är den fjärde idag och jag fyller år den tionde. Det borde vara sex dagar? Eller?

Med risk för att upprepa mig: Jag förtjänar inte att andas..

Av EV - 4 juli 2008 13:12

Om sex dagar fyller jag 16 år. Den 10 juli är en dag värd att komma ihåg. Om ni inte kommer ihåg det så bryter helvetet ut kan jag lova!

Iallafall så har jag wikipediat (?) 10 juli och jag har kommit fram till att jag fyller år på den förmodligen tråkigaste dagen på hela året. Det är den 191a dagen på året och Anund, Canutus och Gunda har tydligen haft namnsdag på min dag förr i tiden. Allvarligt - Anund? ANUND? Sen så delar jag tydligen födelsedag med Helen Sjöholm, Jessica Simpson och Mark Levengood. Oh halleluja. Det känns nästan som kommentarer är överflödiga.. Nöjer mig med att tänka något sarkastiskt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards