Alla inlägg den 11 juli 2008

Av EV - 11 juli 2008 18:33

Har jag förresten berättat varför jag kommer att bli nominerad till Örnsköldsviks Kommuns sämsta granne någonsin?

När jag var typ sju år gammal och bodde på Sörliden så hade jag en förmåga att hoppa rakt in i väggen, landa på sängen och sen skratta mig fördärvad. Detta skedde såklart i största hemlighet dvs när min mamma inte befann sig i lägenheten. Jag tyckte också att det var roligt när jag hörde ett kraschande läte från andra sidan väggen också.

När jag var fjorton år (notera vid FJORTON ÅRS ÅLDER) bodde jag vid Linden och sprang alltid jättesnabbt nerför trapporna och i svängarna höll jag i mig i räcket och svingade mig till nästa trappa. Vi bodde på andra våningen. En gång hade jag en sportbag slängd över axeln och gjorde den där svingningen vid första våningen. Självklart så får väskan världens sving och slår ner grannarnas superdyra glaslykta som flyger ner för trappen och landar på marmorgolvet med en smäll.

När jag var femton år och bodde vid King Square så gick jag ju som sagt in i fel lägenhet, men det vet väl alla vid det här laget? Vi behöver inte gå in på detaljer men killen som bor där är kompis med mina kompisar.. Väldigt bra första intryck. Vill dö varje gång jag ser honom (vilket är ofta eftersom att vi är grannar)..

Av EV - 11 juli 2008 14:31

Klickade AV MISSTAG nyss in på Kissies blogg...

HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av EV - 11 juli 2008 14:24

Ibland känner jag mig bara så jävla lycklig. Så jävla glad. Alltså riktigt jävla glad, riktigt lycklig, typ kär i att leva. Så bra mår jag nu! Saker som bidrar till det är att jag har världens finaste vänner som igår fixade någon form av sammakomst för väldigt många personer när jag fyllde år - tack! Att det var faktiskt folk som dök upp - tack! Att Offret svarar på mina sms trots att jag orsakade ett oroväckande blödande jack i hans vänstra ögonbryn igår - FÖRLÅT! Sen blir jag lite lycklig när jag inser att jag inte har läst Kissies blogg idag = 1 mindre läsare för henne och det kanske inte är mycket med tanke på alla hennes läsare men det är iallafall en början - ett stort tack till mig själv! Sen ett jävligt stort tack till att ni gör mig så när ni skriver saker som denna kommentaren här under.

Din blogg är den mest underhållande jag läst!

den ligger till och mer högre upp än sofomyass.blogspot.com

av Aaaaaamanda den 10 juli 2008 kl 23:40

TACK SÅ JÄVLA MYCKET NI FÅR MIG ATT MÅ SÅ JÄVLA BRA! VERKLIGEN!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards