Alla inlägg den 6 juli 2008

Av EV - 6 juli 2008 14:31

Kvinnonamnet Erika eller Erica är den feminina formen av Erik som betyder 'ensam härskare'. Enligt en annan teori kommer namnet från latinets erice som betyder 'ljung'.

Den 31 december 2007 fanns det totalt 37 233 kvinnor och 1 man i Sverige med namnet Erika eller Erica, varav 11 966 kvinnor och 1 man med det som tilltalsnamn/förstanamn.



Kul att bli döpt efter en ful jävla växt då.. En ful jävla växt som tydligen är Skottlands nationalblomma. Oh my GOD vad jag bryr mig. Förresten,

notera 1 man. HAHAHAHAHAHAHA! Förresten 2, tänk att heta Erika/Erica Ljung? Alltså Ljung Ljung då? Förresten 3, ensam härskare? OH HELL YEAH! Sweeeeeeet.

Av EV - 6 juli 2008 13:41

Igår kväll var jag och min så kallade granne och så kallade vän Offret (ja, jag tänker fan aldrig mer kalla honom Jonatan efter det här) påväg hem till Alexei. Eftersom att det är lördagkväll kan man ju stöta på en och en annan överförfriskad människa med glatt humör och vi hade "turen" att träffa en sådan. En sån som dessutom tydligen kände Offret lite sen tidigare som gick med en vinflaska i ena handen och sin tjejs hand i den andra.


Onykter man (till Offret): Är det där din tjej eller?
Offret: Öh ne.
Onykter man: Näääheeee, men jag blir ju nästan avundsjuk, kolla där, tio poäng!
Offret: ..av vad?
Jag: DÖ OFFER, DÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Offret: Jamen det kunde ju ha varit av fem poäng, eller femtio...

Ni som inte fattar dissen kan ju skicka ett mejl. Om jag inte svarar så är det antagligen för att jag tagit den första bästa plastikoperationstid jag fått tag i..

Av EV - 6 juli 2008 01:48

Jag ska fan flytta hemifrån. Jag tycker väldigt mycket om min lilla pappa men ibland får jag bara psykbryt på honom..

Exempel 1: Han försvann utan mobilen i flera timmar. Han sa inte ens att han åkte iväg och mobilen lämnade han hemma på köksbordet. Asbra. Verkligen.

Exempel 2: Jag hade slut på linsvätska och sa att VI måste köpa ny linsvätska med en flaska som har grön etikett och heter Optifree Express. När han och min lillasyster åker och badar kommer han tillbaka med något jävla helvete han köpt på Apoteket för 63 spänn. Jag får ett anfall och blir galen eftersom att han 1) Inte ens sa till mig att han skulle åka och köpa linsvätska 2) Köpte FEL linsvätska trots att jag sa att det var jätteviktigt att jag köper samma som jag alltid haft eftersom att  linserna kan ta skada av att man byter linsvätska.

Exempel 3: Han frågade mig om vi skulle äta pizza eller tacos till middag. Jag sa att jag tyckte pizza. Då sa han att han skulle göra pizza. Vad händer när det är dags att äta middag? Idioten har gjort tacos.

TEENAGE DRAMAQUEEN MY ASS! Jag är så less..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards