Alla inlägg under juni 2008

Av EV - 18 juni 2008 14:56

Någon som har sett One Missed Call? Det är iallafall en lite halvläskig (jag var livrädd när jag såg den) film som handlar om massa människor som dör. Det ringer på någons mobil och det lite skrämmande är att det inte ens är deras ringsignal. När hon svarar så hör hon hur vad hon själv säger precis innan hon dör och datumet och tiden som mobilen tagit emot samtalet är alltid från framtiden och datumet och tiden som denne ska dö. Ni fattar ingenting av det här men när ringsignalen ringer på ens mobil så ska man dö inom en väldigt snar framtid. Kolla bara på trailern..


Iallafall så bytte min lillasyster till One Missed Call-ringsignalen på min telefon - utan att jag visste om det. Föreställ er hur rädd jag blev när telefonen ringde mitt i natten och det var precis den ringsignalen! Jag var så jävla rädd. Sedan hörde jag hur fanskapet till lillasyster skrattade och då jagade jag henne runt hela huset tills jag fick tag i henne och dödade henne direkt. Okej, jag dödade henne inte. Men jag var jävligt nära..


HELVETE!

Av EV - 17 juni 2008 18:34

Idag var vi på stan (som vi människor utan liv spenderar våra dagar med) och gång på gång körde en låg bil med nedvevade rutor, ett enormt dunkande och två människor i, som mycket möjligt kunde varit höga på någon form av drog, förbi oss när vi passerade de här små enkelriktade gatorna vi har längs gågatan. Efter ett tag blev jag less och sa "men har NÅGON nyss skaffat körkort eller?" till Ellen när vi satt på en bänk. Precis då passerade en ung man vår bänk och svarade då med ett leende "nej, han har bara en ny bil". Jag ville dö.

Sedan kom jag hem och gick på 180 graders plattång. Igen. JAG VILLE DÖ!


Av EV - 16 juni 2008 12:34

Jag blir fan psykiskt sjuk av alla dessa RING IN OCH VINN 50 MILJONER!!!-program. Att folk går på deras störda taktik är också helt mentalt instabilt. Normalt fungerande människor (som jag) ser väl för fan att de bara lurar oss stackars IQ-befriade svenskar på våra väl (nåja) förtjänta pengar. Idioter! Inse att det finns en anledning till att just DU kom på det rätta svaret. Eftersom att de oftast är så oerhört intelligenskrävande ledtrådar som: Ett sommarbär under bokstäverna S M L T R O N så tror ALLA att de är så oerhört begåvade och enastående som kommer på det rätta svaret. I lyckan och övertygelsen om att du är den enda inom Sveriges gränser som kommit på det så slår du in siffrorna på telefonen och tänker att 18,90 per minut inte är så farligt ändå. Spänt väntar du på att signalen ska gå fram samtidigt som du planerar vad du ska göra med din nyvunna rikedom. En ny garderob och en resa till Kreta eller kanske en snygg bil och bergsklättring i Norge? Du ler nöjt för dig själv och väntar på att få svara på frågan. Det visar sig att du inte ens får chansen att göra det utan att Inga-Britt, 76, från Ljungabacka i Småland glatt plockar hem pengarna. Du har tappat 36,80 värdefulla kronor och känner dig totalt misslyckad. Du ÄR totalt misslyckad. JÄVLA IDIOT!


Jag känner mig lite arg på världen idag. Speciellt när dom på tv ska vara så förbannat glada "Jaa hallåue? Heeeeej Stina från Åkersberga, voad har dou för svar till meeig?" Bara dö.


Ha jävligt stort överseende med eventuella stavfel. Solen är ett helvete (dock älskar jag den) och jag är aggressiv och har skrivit väldigt mycket text.

Av EV - 16 juni 2008 12:01

Shulululu! Med risk för att låta som en Blondinbella-wannabe så tänker jag säga att jag sitter på min balkong och bloggar. Min "balkong" och "bloggar", rättare sagt. Min såkallade balkong är en 3 dm lång och 5 dm bred betongplatta ovanför en gata och jag skulle inte direkt kalla det jag gör på den här bloggen för att blogga. Förresten så ser jag knappt vad jag skriver så jag går lite på känsla. Hehehehehhehehehhehehe...

Second chances they don't ever matter, people never change.
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change.
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged.
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way.
Well there's a million other girls who do it just like you.
Looking as innocent as possible to get to who,
They want and what they like it's easy if you do it right.


Whoa! I heart Paramore.

?!

Av EV - 15 juni 2008 18:35

I mitt huvud just nu:...

Whattaaa fuck?! ungefär.

Av EV - 14 juni 2008 14:02

Shuueeeeh!
...


Nejmen, SOL! SOL! SOL!!! Thank you Jesus. Hur i heleeevete skulle man annars kunna få lite jag-har-inte-varit-utomlands- färg om soljäveln inte kan lysa lite över vår norrländska del av detta avlånga land? Nu ser man iallafall den lite. Dock lite moln. Men det har inte dödat någon.

Ellen kommer snart hem och jag blir vitare och vitare för varje dag som går. Jag vill dö. Varför blir inte jag brun?

Kanske för att jag sitter här 14:02 den enda dagen solen visar sig..

OJ

Av EV - 12 juni 2008 18:34

Jag har glömt bloggen! Jag som var så duktig och bloggade varje dag i juni.. Där försvann ju den stoltheten. Hursomhelst, nu har jag iallafall bloggat. Som vanligt ett inlägg med mycket viktig och intressant information. Jag är bloggarN.


BloggarN säger HEJDÅ!

Av EV - 10 juni 2008 21:11

Inte ens på en regning dag kan jag få mer än 24 besökare. Det är tragiskt. 24 besökare. Det är typ 23 av mina farbröder och 1 stockholmare. Om stockholmare ens vet om att vi från Norrland kan blogga. De tror väl att vi är upptagna med att mata våra renar eller något.


(Jag har kommit på att jag är rätt fördomsfull mot stockholmare när jag alltid antar att de är fördomsfulla. Fan vad idiotisk jag är. Ai reli lajk jo schtokkhålmaré)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards