Alla inlägg den 16 juni 2008

Av EV - 16 juni 2008 12:34

Jag blir fan psykiskt sjuk av alla dessa RING IN OCH VINN 50 MILJONER!!!-program. Att folk går på deras störda taktik är också helt mentalt instabilt. Normalt fungerande människor (som jag) ser väl för fan att de bara lurar oss stackars IQ-befriade svenskar på våra väl (nåja) förtjänta pengar. Idioter! Inse att det finns en anledning till att just DU kom på det rätta svaret. Eftersom att de oftast är så oerhört intelligenskrävande ledtrådar som: Ett sommarbär under bokstäverna S M L T R O N så tror ALLA att de är så oerhört begåvade och enastående som kommer på det rätta svaret. I lyckan och övertygelsen om att du är den enda inom Sveriges gränser som kommit på det så slår du in siffrorna på telefonen och tänker att 18,90 per minut inte är så farligt ändå. Spänt väntar du på att signalen ska gå fram samtidigt som du planerar vad du ska göra med din nyvunna rikedom. En ny garderob och en resa till Kreta eller kanske en snygg bil och bergsklättring i Norge? Du ler nöjt för dig själv och väntar på att få svara på frågan. Det visar sig att du inte ens får chansen att göra det utan att Inga-Britt, 76, från Ljungabacka i Småland glatt plockar hem pengarna. Du har tappat 36,80 värdefulla kronor och känner dig totalt misslyckad. Du ÄR totalt misslyckad. JÄVLA IDIOT!


Jag känner mig lite arg på världen idag. Speciellt när dom på tv ska vara så förbannat glada "Jaa hallåue? Heeeeej Stina från Åkersberga, voad har dou för svar till meeig?" Bara dö.


Ha jävligt stort överseende med eventuella stavfel. Solen är ett helvete (dock älskar jag den) och jag är aggressiv och har skrivit väldigt mycket text.

Av EV - 16 juni 2008 12:01

Shulululu! Med risk för att låta som en Blondinbella-wannabe så tänker jag säga att jag sitter på min balkong och bloggar. Min "balkong" och "bloggar", rättare sagt. Min såkallade balkong är en 3 dm lång och 5 dm bred betongplatta ovanför en gata och jag skulle inte direkt kalla det jag gör på den här bloggen för att blogga. Förresten så ser jag knappt vad jag skriver så jag går lite på känsla. Hehehehehhehehehhehehe...

Second chances they don't ever matter, people never change.
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change.
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged.
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way.
Well there's a million other girls who do it just like you.
Looking as innocent as possible to get to who,
They want and what they like it's easy if you do it right.


Whoa! I heart Paramore.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards