Alla inlägg under maj 2008

Av EV - 20 maj 2008 21:49

Jag har inga ögonbryn.

Av EV - 20 maj 2008 16:19

JAG HAR VG PÅ MATTENATIONELLA, JAG HAR VG PÅ MATTENATIONELLA! JAG UPPREPAR: JAG HAR VG PÅ MATTENATIONELLA!!!


Idag var dagen då jag insåg att det finns mirakel.

ELD

Av EV - 19 maj 2008 21:55

Lärarna innan vi drar på klassresa: Elda inte upp någonting nu!
Vi: Neheeejdå! Vi? Aldrig.


Det är för lätt att driva med att 9a, Sörlidenskolans stolhet, nästan eldade upp stugan (eller stuga är väl att ta i) vi bodde i. Alldeles för lätt. Det faktum att det började spridas giftig rök i stugan så vi fick evakuera den klockan 2 på natten skulle det kunnas skrattas åt i all evigheters tider. Och tro mig, det kommer att det att göras. Av en enda anledning. Att vi är sådana jävla sorgliga ursäkter till människor.




Av EV - 18 maj 2008 23:18

Jag och Offret diskuterade Kissie angående hennes fascinerande videobloggsinlägg när den brutalaste förolämpningen en individ av arten människa möjligtvis kan få uppenbarade sig.


Wikström säger:

men jag måste säga att du är brutalt lik henne ibland


WHYYYYYYY, GOD? WHY?

Av EV - 11 maj 2008 20:27

Kära vänner och allmänna stalkers!
Jag befinner mig för tillfället i Grekland och närmare bestämt Kreta. Det är riktigt skönt, måste jag säga, men jag är dock fortfarande vit. Vit som fan.


Igår gick vi i hamnen som alla finner så oerhört charmerande (vad är det roliga med att kolla på massa fula och mögliga båtar?) och efter den strandpromenaden så finns det jättemånga restauranter som alla har män som står utanför och försöker locka in massa stackars svenskar. En man tog tag i min hand och sa "Hello! My name is.. uh.. uh" och låtsades bli så överväldigad av min skönhet (jag var fortfarande lika vit som vanligt, hade håret i ett enormt hårband som inte var direkt smickrande för mitt ansikte och hade inte ett dugg smink på mig. Kort sagt, jag såg ut som ett jävla helvete och det var inte en vacker syn) och jag ville bara slå till honom och skrika "Dra åt helvete din pengakåta grekjävel, jag är ful som fan och jag vet om det!" men det gjorde jag dock inte. Lite hyfs har jag nog i kroppen... NAAAAT!


Nu tar tiden slut för jag har suttit vid den här datorn i hotellets reception i 53 minuter. Klockan är 21:27 här förresten. Jag kanske hör av mig lite senare någon annan dag, vem vet? Jag kanske åkt in på livstid på grund av mord på lokal servitör.
Av EV - 7 maj 2008 23:24

För nu försvinner jag ett tag förstår ni. ÖVERLEV UTAN MIG MINA VÄNNER!

Av EV - 7 maj 2008 21:27

Sveriges största blogg informerar sina läsare som bidrar till att Sveriges största blogg ÄR Sveriges största blogg om att Sveriges största bloggare dricker en kopp te och ler lite eftersom att livet är ju så glamouröst när man lever livet som Sveriges största bloggare.


Sveriges största blogg ler förnöjt åt ännu ett lyckat inlägg där Sveriges största bloggare lyckats skryta lite om att Sveriges största bloggare driver Sveriges största blogg och därmed ÄR Sveriges största bloggare.


(DET RÄCKER BLONDINBELLA, VI HAR FATTAT DIN DISKRETA POÄNG...)

Av EV - 7 maj 2008 18:24

Vilken wannabe jag är! Kollade just på Tessis blogg och såg att hon hade "Ge mig glitter och glamour" som rubrik till ett av sina tidigare inlägg som jag redan hade läst. Och vad döpte jag mitt inlägg till igår? GE MIG GLITTER OCH GLAMOUR! Vilken jävla sopa jag är. Men jag svär på min brorsas kebab att jag gjorde det omedvetet. Mitt undermedvetna försöker förstöra mitt liv.


* Nej, jag har ingen brorsa. Jag försökte bara låta Sörlidenish. Lyckades jag? Förresten så var jag seriös med det där med att det var inte meningen att vara så n00big och ta hennes rubrik. Peace homies!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards